Poule Den Dungen

Gerrit Greveling benoemd tot Poulardier 2014


Sinds lange tijd was er afgelopen woensdag weer een Jour de Poule in Den Dungen. Het was een schitterend mooie dag en alle genodigden genoten van de Poulen in de wei en de lekkere hapjes, gebaseerd op Poule Den Dungen.

De Poulen keken verbaasd naar al dat vreemde volk in de wei, waar Jaap Vente met een mooie speech zijn tijdelijke voorzitterschap overdroeg aan Cas Goossens en Gerrit Greveling de liefde verklaarde aan Poule Den Dungen.

boximages-7231IMG_6970

 

 

 

 

 

 

Bij Boer Goossens werd het genieten voortgezet met een voortreffelijk 6 gangen menu, samengesteld door Gerrit Greveling in samenwerking met de keukenbrigade van Boer Goossens en vergezeld van heerlijke wijnen van Verbunt wijnkopers en brood van de Dungense Molenbakker. Meer dan verdiend kreeg Gerrit daarna, als ambassadeur van Poule Den Dungen, de eretitel van “Poulardier 2014”.

boximages-7533boximages-7351

 

 

 

 

 

 

boximages-7369boximages-7507boximages-7555

Er zijn vele mooie lovende woorden gesproken o.a. door Burgemeester Jan Pommer, Peter van Houtert en Dimitri de Cuypere. Ook het oude genootschap droeg haar steentje bij door de voordracht van “Ode aan de vette kip” van en door Sjef Hendrikx en bedankte Laurens Mol, Jaap Vente met een zelf gegraveerde wijnbokaal. Het is een mooie aftrap geworden voor een nieuwe fase in het bestaan van Poule Den Dungen.

Hieronder een mooi videoverslag van deze dag, gemaakt door Tiny Vermeer