Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/pouleden/domains/pouledendungen.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/front/process.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/pouledendungen.nl/httpdocs/:/tmp/) in /var/www/vhosts/pouledendungen.nl/httpdocs/wp-content/advanced-cache.php on line 8 Warning: Declaration of AMW_Related_Sub_Items_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/pouledendungen.nl/httpdocs/wp-content/plugins/advanced-menu-widget/class-advanced-menu-walker.php on line 0 Open en eerlijk » Poule Den Dungen

Poule Den Dungen

Open en eerlijk

foto (3)Het is belangrijk om te weten wat je eet. Met Poule Den Dungen willen we daar heel eerlijk en open over zijn. Bij elke poule krijg je een handgeschreven paspoort, waarin staat wanneer de betreffende kip uit het ei is gekomen, wanneer ze groot en sterk genoeg was om de wei in te gaan en hoe oud ze uiteindelijk is geworden. Daarnaast kun je onze poulen ook altijd komen bekijken op de boerderij en ze het voer geven dat ze elke dag krijgen. Open en eerlijk.

Onze poulen worden in een kleinschalige slachterij semi ambachtelijk geslacht waarbij er aandacht is voor dierwelzijn en productkwaliteit. Na het plukken en verwijderen van het darmstelsel besterft het vlees in een geconditioneerde koelcel. De luchtcirculatie zorgt voor een mooie droge huid en een lange houdbaarheid.

Bestellen