Poule Den Dungen

Verkoop Informatie

Poule Den Dungen is een uniek seizoensproduct en in de periode juni tot en met oktober vers verkrijgbaar. Ideaal voor een familiediner, origineel cadeau of gewoon omdat het zo lekker is. Het hele jaar zijn ze (zolang de voorraad strekt) diepvries verkrijgbaar.
Het hele jaar door zijn er ambachtelijke houdbare weckproducten te koop, met als basis Poule Den Dungen.

Bij de Poule wordt een paspoortje (met informatie over het leven van de Poule; met o.a. wanneer ze uit het ei is gekomen en de wei in mocht) en een leuke flyer geleverd met foto’s en informatie over de poule en een lekker recept.

Op dit moment worden de Poulen verkocht op de volgende punten  en zijn ze online te bestellen in onze webshop.

Ze worden panklaar verkocht, geen delen. Het gewicht ligt tussen de 1,3 en 2,2 kg.

 

Ambachtelijke en ouderwets geweckte producten van Poule Den Dungen

foto
Om zelf van te genieten of om cadeau te geven.

Poule au Vin – weckpot van 580 ml – Een klassieke Coq au vin. Poule Den Dungen gestoofd in rode wijn met o.a. sjalotjes en wortel. Kant en klaar voor 2 personen, heerlijk met wat rijst of puree (er is 1/4 tot 1/3 poule verwerkt in 1 pot Poule au Vin).

Rillette – weckpot van 280 ml – Gepekelde Poule den Dungen bouten en filet die daarna langzaam zijn gegaard in reuzel. De uitjes en kappertjes geven de rillette een heerlijk fris accent. Lekker bij de borrel, voor op een toastje of rustiek stokbrood. Maar ook lekker op een meergranenbroodje voor de lunch.

Bouillon – weckpot van 580 ml – Een langzaam getrokken bouillon van de karkassen van Poule Den Dungen met groenten zoals prei, ui en wortel en een mooi boeket van kruiden. Kant en klaar te gebruiken met wat verse kruiden of eigen verse groenten.

De producten zijn verpakt in een mooie weckpot, voorzien van een klein informatie foldertje over Poule Den Dungen. (9 maanden houdbaar buiten de koelkast bij 15-18 °C, donker bewaren)

Op dit moment worden de weckproducten verkocht op de volgende punten.